Over Selectwerk Werving & Selectie

J.A. (Jaap) Stel en Selectwerk Werving & Selectie, zijn het recruitmentbureau voor MKB- en familiebedrijven in Noord Nederland. Een persoonlijk betrokken partner voor al uw vraagstukken op het gebied van personeelswerving en personeelsbehoud. Wij geloven dat eerlijke en duidelijke communicatie essentieel is om een lange termijn relatie op te bouwen. Selectwerk Werving & Selectie is een regionaal gerichte, betrouwbare partner voor uw organisatie. Een persoonlijke aanpak van hoge kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Bij het werven van uw professionals richten wij ons op MBO, MBO+, HBO vacatures in Noord Nederland.

Naast het werven van professionals bieden wij ook organisatieadvies aan voor het selecteren, behouden en ontwikkelen van medewerkers binnen uw MKB- en/of familiebedrijf in de prachtige en ondernemende regio Noord Nederland met als kern de universitaire en economische stad Groningen. Selectwerk Werving & Selectie bureau is opgericht op 3 mei 2010 door J.A. (Jaap) Stel, en daarvoor is Jaap bijna 9 jaar werkzaam geweest als opleider en detacheerder.  Selectwerk is een echt Noordelijk bedrijf, wat terug te zien is in de persoonlijke no nonsens aanpak en mentaliteit . Eigenaar Jaap Stel is een gedreven ondernemende consultant met een uitgebreid netwerk die denkt en doet als elke ondernemer. Jaap is mede door zijn ondernemende menselijke sociale recht aan recht uit karakter en jarenlange ervaring waarin de mens altijd centraal staat de ideale persoon om uw opdracht in handen te geven. Jaap is altijd actief geweest in Noord Nederland en heeft met Selectwerk Werving & Selectie ondertussen al meer dan 100 vacatures succesvol ingevuld bij verschillende opdrachtgevers zoals onder andere Enviso ingenieursbureau, MarMac ICT, Niestern Sander, SW vastgoed verbetering, Lichtstad architecten,

”We hebben de ambitie om uit te groeien tot een bekende, regionale speler in de werving en selectiebranche. We willen niet de grootste speler zijn, maar wel de beste.”

J.A.(Jaap)Stel
Entrepreneur, Directeur, Consultant
jaapstel@selectwerk.nl

M +31 (0)6 22 57 20 21
T  +31 (0)50 311 54 76

Bornholmstraat 76
9723 AZ Groningen