Werving & Selectie

Selectwerk en Werving & Selectie consulent J.A. (Jaap) Stel zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van professionals voor opdrachtgevers in heel Noord Nederland. Waarom het noorden van het land? Omdat wij na 18 jaar ervaring de taal, cultuur, eigenschappen, werkhouding en mentaliteit van de noordelijke professional door en door kennen. Bij de werving & selectie heeft Jaap Stel als doel om uw vacature goed en snel in te vullen. Het invullen van openstaande vacatures kan u als werkgever namelijk ontzettend veel tijd, geld en inspanning kosten waarbij het uiteindelijke resultaat niet te voorspellen is. Het doel van onze werving en selectie dienst is om u als organisatie zoveel mogelijk werk uit handen te nemen wanneer er naar een nieuwe professionele medewerker wordt gezocht. Jaap Stel gaat met een gedegen en persoonlijke aanpak samen met u opzoek naar de juiste oplossing die zo dicht mogelijk bij uw wensen, eisen en ambities ligt. Een goede samenwerking met u als opdrachtgever is hierbij essentieel. Selectwerk Werving & Selectie neemt bij het invullen van een vacature graag de rol van partner op zich en voorziet u van open, duidelijke communicatie tijdens het gehele proces.

Bij Werving & Selectie richt Selectwerk zich op regionale vacatures met een MBO, MBO+, HBO niveau. Bij het invullen van vacatures is voor Selectwerk Werving & Selectie niet alleen kennis van een specifieke branche of kennis van een bepaald vakgebied van belang, maar even zo belangrijk is kennis van de lokale (arbeids)markt. Met een focus op Noord Nederland met de stad Groningen als middelpunt is Selectwerk Werving & Selectie er volledig op ingericht snel en goed tot de ideale match te komen.

Als hoofd van uw organisatie bent u vaak voortdurend bezig met de dagelijkse gang van zaken, een klant heeft een probleem of een levering komt te laat. Soms is het lastig om af en toe kritisch stil te staan bij uw organisatie en met een objectieve blik te kijken naar bijvoorbeeld uw medewerkers en uw toekomstplannen. Wij zijn met een nuchtere en objectieve blik een sparringpartner voor uw altijd veranderende organisatie. Wij verstaan onder het geven van organisatieadvies een dialoog waarbij wij niet bang zijn om u organisatie een spiegel voor te houden en kritisch te zijn. Uiteindelijk kan u hierdoor ook weer op een andere manier naar uw organisatie kijken en prioriteiten en plannen opstellen. Wij geven organisatieadvies bij vraagstukken of knelpunten over zowel werving en selectie als bij personeelsbehoud.
Ook kunt u via Selectwerk tegen gereduceerd tarief gebruik maken juridische en fiscale adviezen met betrekking van alle HRM vraagstukken.

“vertrouwen en loyaliteit is het fundament onder elke organisatie”’

Vriendelijke groet, J.A. (Jaap) Stel entrepreneur directeur consultant

J.A.(Jaap)Stel
Entrepreneur, Directeur, Consultant
jaapstel@selectwerk.nl

M +31 (0)6 22 57 20 21
T  +31 (0)50 311 54 76

Bornholmstraat 76
9723 AZ Groningen